Hoppa till sidans innehåll

Badminton Sweden


Under helgen avgjordes årets SM för U13, U15 och U17. Badminton Sweden gratulerar alla vinnare och tackar Skälderviken, Täby och Spårvägen som arrangerat tävlingarna!
 

U13-SM 2018 by RSL

(2018-03-15 10:30)
I helgen samlas Sveriges bästa U13-spelare i Stockholm för att tävla under SM. Tävlingarna inleds i Enskede Rackethall under fredag och lördag för att sedan flytta till Täby där semifinaler och finaler avgörs.
 

U15-SM 2018 by RSL

(2018-03-15 10:29)
Svenska mästerskapen för U15-spelare avgörs i Täby. Sammanlagt tävlar över hundra spelare från 42 olika föreningar om medaljerna.
 
Sveriges bästa U17-spelare samlas till helgen i norra Skåne och Skälderviken för att tävla om SM-medaljerna.
 
Fjorton deltagare var på plats då det bjöds Shuttle Time-kurs i Trelleborg. En stor del av gruppen var föräldrar till spelande barn som nu fått en större förståelse för sporten.
 
Till helgen hålls Barents Games i Luleå och badminton är en av sporterna som ingår. Tävlingarna kan närmast beskrivas som ett OS i miniformat där ungdomar från Sverige, Finland, Norge och Ryssland möts.
 

BS Arrangemang 2018-2019

(2018-03-12 16:32)
 
När Lergöksträffen avgjordes i helgen var det med delvis nya förutsättningar. Nytt för året var att elitklassade damer också kunde tävla mot herrar i b-klassen – ett uppskattat inslag som gör att elitklassade damer får chansen att tävla mer.
 
Nu finns månadens informationsbrev inom utbildning och föreningsutveckling ute. Läs om det som hände i februari och pricka in kommande aktiviteter almanackan.
 
Nu finns månadens informationsbrev inom utbildning och föreningsutveckling ute. Läs om det som hände i februari och pricka in kommande aktiviteter almanackan.
 
Rickard Nilsson stod för en stark insats under Spanish Para-Badminton International. Han nådde semifinal där det tog stopp mot tävlingens förstaseedade spelare.
 
Ny form och utveckling av regionsläger för kommande säsongs U11- och U13-spelare.
 
Sommarens traditionella regionsläger kommer att som tidigare arrangeras på fyra olika platser runt om i landet.
 
BMK Boston ordnade Shuttle Time-utbildning i Östersund med tio deltagare.
 
BMK Boston ordnade Shuttle Time-utbildning i Östersund med tio deltagare.
 

VÅRA SPONSORER:

MVB_logo

 

SVEA Skolan Logo

 

Lundströms Golv Logo

 

Nimab logo

 

PSS Logo

 

ABK_Logo

 

H. Christensson
Konsult AB

 

 

VÅR TRÄNINGSHALL:

Malmö Badmintoncenter

Postadress:
BMK Aura - Badminton
Malmö BadmintonCenter, Eriksfältsgatan 30
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: 0733-920247
E-post: auraungdom@hotmail.com

Se all info