Hoppa till sidans innehåll

Sista serieomgången - Vinst i div.4

08 APR 2018 09:15
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2018 11:47

Eleni Tampakoglous foto.

Så härligt att se Auratröjor på ett stort antal banor under lördagens sista serieomgång i Helsingborg. Tre lag som spelade och gjorde riktigt bra ifrån sig. 

Div.4 var redan innan omgången klara segrare i sin serie, men gjorde även denna sista omgång ett strålande jobb. Stort Grattis till Rikard P och Thai som drivit på våra unga spelare och gjort serien attraktiv för dessa. Det har varit många av våra unga talanger som provat på några matcher i denna serien och inspirerat till att spela badminton även i lagform.

Div.2 har ansvarats av Niklas Velcic på ett utomordentligt vis. Det har varit tufft motstånd ett flertal matcher och här har laget många gånger varit underdogs. Ett flertal spelare har även här använts under året, vilket visar att vår bredd förbättrats och stabiliserats. Grattis och Tack till alla er som kämpat i detta laget!

Div.1 hade denna omgången med en stark fyrklöver, Jacob N, Filip M, Emma och Johanna. Flickorna var i en klass för sig i hallen och killarna hade sällskap i nivån med Påvelunds starka dansk/svenska kombination. Alla dessa killar bjöd på förstklassig badminton som jag tycker fler i Helsingborgshallen borde stannat och tittat på. Badminton på denna nivån bjuds inte ofta på i de södra delarna av landet. Vi hade dessutom våra bästa veteranspelare, Eric och Martin, som både visar stor rutin och framförallt fightingspirit och glädje. Något många av de unga spelarna i hallen borde lära av. Tom var på banan igen efter knäoperation och avslutade serien som han startade i höstas, mot ett starkt Påvelund. JC, vår tappre krigare, har deltagit i samtliga seriematcher. Igår blev det en förlustmatch, men en viktig segermatch mot Påvelunds tredje singel, vilket slutade med oavgjort mot seriesegrarna Påvelund. Emma vann Auramössan efter framförallt ett bländande mixedspel, Grattis! Jag, som lagledare, är nöjd med vårt div.1-lag, stolt över att klubben kan representera ett eget lag av högsta klass!

Nu går vi vidare mot nya mål och utmaningar inför nästa seriesäsong. Tack till alla spelare, ledare och föräldrar som hjälpt till att stötta på olika vis.

/Maria

Skribent: BMK AURA
Epost: Adressen Gömd

VÅRA SPONSORER:

MVB_logo

 

SVEA Skolan Logo

 

Lundströms Golv Logo

 

Nimab logo

 

PSS Logo

 

ABK_Logo

 

H. Christensson
Konsult AB

 

 

VÅR TRÄNINGSHALL:

Malmö Badmintoncenter

Postadress:
BMK Aura - Badminton
Malmö BadmintonCenter, Eriksfältsgatan 30
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: 0733920247
E-post: This is a mailto link

Se all info