Hoppa till sidans innehåll

Hem

5-1 Liga-seger mot Fyrisfjädern

15 OKT 2020 09:01
  • Skapad: 15 OKT 2020 09:01

SEGER!

Det var ett taggat och glatt gäng Auraspelare som samlades i hemmahallen innan mötet mot Fyrisfjädern. På pappret en jämn och tät uppgörelse! Den goda stämningen höll i under hela matchen och segern med 5-1 var aldrig riktigt hotad!

Jacob N inledde med en stark och komfortabel vinst mot Albin Hjelm. Samtidigt krigade Frederikke mot Rebecka Kuhl i långa dueller och visade styrka och envishet, vilket gav en fin seger. Emil och Johanna nådde inte riktigt samma fina spel som i Täby, men mötte också bättre motstånd i Tilda Sjöö/Melker Zickermann/Bexell. Förlust i tre set, där Auraspelarna spelade bättre och bättre... Patrick mötte forna EM-silvermedaljören och Auraspelaren Henri Hurskainen. I första set kände Patrick på sin motståndare men ökade sedan tempot och vann resterande set ganska klart. Damdubbeln och herrdubbeln följdes åt och det blev dambubbeln som satte spiken i vinsten minutrarna innan herrdubbeln följde med. Johanna dominerade med fint spel med Frederikke vid sin sida. Tempo och fart var segermelodin. I herrdubbeln var Jacob och Emil ett par nummer för stora för sina motståndare, aldrig hotade utan en stabilt genomförd match.

Otroligt kul med seger och ledning i Ligatabellen. Hälften av Liga-lagen spelar sin fjärde omgång nästa vecka och då vet vi om vår ledning står sig.

På tisdag 20/10 åker vi till Umeå för vår femte match i Ligan. Tufft motstånd, men vi ska kämpa!

Skribent: BMK AURA
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
BMK Aura - Badminton
Malmö BadmintonCenter, Eriksfältsgatan 30
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: 0708922729
E-post: auraungdom@hotmail.c...

Se all info