Hoppa till sidans innehåll

Aura på G i Ängelholm

28 JAN 2015 18:03
12 spelsugna ungdomar ca 12 mil norrut. Lergöksträffen here we come.
  • Skapad: 28 JAN 2015 18:03

Aura på G i Ängelholm/Skälderviken

12 auraspelare var anmälda till helgens tävling i Ängelholm/Skälderviken. De yngrespelarna höll till i Rönnehallen och de äldre spelade i Lingvallen, Skälderviken.

En hel del föräldrar hade också tagit sig till nordvästra Skåne för att följa sina telningars framfart på banan. Ett stort tack till alla spelare och föräldrar som gjorde helgen till ett sant nöje.

U-11: Sujith, Pranav, Lev, Amanda och Fanni försvarade klubbens färger med den äran.Pranav, Lev och Amanda tog sig vidare efter poolspelet och grabbarna föll med flaggan itopp. Amanda hade dock andra planer. Hon visade upp ett klokt, taktiskt spel och höll samtidigt nerverna under kontroll. Detta bar hela vägen och hon kunde mycket välförtjänt ta emot 1:pris i tävlingen. Ett oerhört stort grattis till dig Amanda.

U-13: Filippa, Jonathan och Alicia var våra spelare för dagen i den här åldersklassen.Alicias spel var mer inriktat på dubbel den här helgen och en hedersam tredjeplats kunde inkasseras. Filippa gick vidare som pooltvåa, men fick se sig besegrad i matchen därefter,dock efter bra spel som bådar gott inför framtiden. Lite mer jävlaranamma Filippa och ännu fler segrar är att vänta. Hatten av för vår allas Jonathan Hang som inte ville vara sämre än Amanda Magnusson den här lördagen. Efter storstilat spel stod Jonathan som slutsegrare efter att ha besegrat Tim Mörck i finalen. Verkligen asbra Jonathan!

U-15, U-17, ABC-klass: Beklagar verkligen att jag klumpar ihop er på det här nästan oförskämda sättet. I Lingvallen spelade Elin, August, Sophie och Reza. När jag väl anlände till Lingvallen var August färdigspelad. Poolsegrare och respass i matchen efter poolen, ser jag som ett mycket bra resultat av dig August. Elin var i full färd i sin singel och krigade på bra. Du var nära att knipa andra set. Tror att din motståndare var mycket glad över att slippa spela ett trejde. En semifinalplats i damsingel B är minsann inte fyskam. Reza tog sig hedersamt vidare från poolen och slutade på en mycket bra tredjeplats i tävlingen. Grattis till framgångarna Reza, wallah! För vår A-klassade spelare, Sophie,startade tävlingen först på söndagen. En tredjeplats i singel och en förstaplats i dubbel är väl ett strålande resultat tycker jag. Ert träningsflit betalade sig denna helg. Många roliga kamper och bollar passerar nu när det hela summeras. Ni hejar och stöttar varandra på ett bra sätt och är på det hela taget utmärkta representanter för badmintonklubben Aura. En bockar och bugar!

IMG_5396IMG_5394

Skribent: Rikard Petersson

Postadress:
BMK Aura - Badminton
Malmö BadmintonCenter, Eriksfältsgatan 30
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: 0708922729
E-post: auraungdom@hotmail.c...

Se all info