Hoppa till sidans innehåll

Auras SGP: Många segrar !

12 APR 2010 14:04
Vår egen SGP-tävling blev en stor succè...Foto: Robert Lindholm
  • Skapad: 12 APR 2010 14:04

både för våra spelare och arrangörsmässigt.

 

Här kommer en liten sammanfattning av helgen sett ur Aura-ögon:

 

I Elitklassen var det många som spelade riktigt bra, bäst gick det för dubbelparet Putra/Rickard Magnusson(bilden)som vann hela tävlingen utan att ha varit riktigt hotade i någon match. Jennie Carlsson visade riktigt fin form och gick fram till final i både singel och dubbel, tyvärr blev det förlust i båda finalerna mot danskt motstånd, men ändå en kanonprestation av Jennie !. Helene Nystedt hade dammat av racken och gick till semifinal i både singel och mixed tillsammans med Martin Jurlander.

I HS hade vi hela fyra spelare i kvartsfinal, Jacob Christensson, Martin Jurlander, Martin Hagberg och Petter Yngvesson vilket visar på bra bredd.

Bra prestation i singel stod också Paul Ohlsson för som vann två matcher.

I HD var Jacob Christensson/Jocke Nordh i semifinal, de har spelat bra tillsammans hela året. Jonathan Nordh/Filip Myhren spelade också de en riktigt bra dubbel och skakade de danska finalisterna rejält.

 

I A-klassen gick Filip Myhren till final i HS, här blev det dock förlust i en stenhård tresetare mot Bollens Jacob Nilsson. Josef Aktan var i semifinal och har blivit riktigt stabil även i singel.  Seydi Aktan fortsätter att spela bra och vann tävlingen efter finalseger mot GBK:s Alexandra Derle. Sandra Wendt var i semifinal och spelade bra. 

I HD A var Marcus Olofsson/Dennis Schön i semifinal. I DD A vann Sandra Wendt i par med den fd Auraiten Mia Wengberg tävlingen i finalen besegrades Sophie Olsson i par Västerås Hanna Beskow.

I MD fullbordade Josef/Seydi Aktan en lyckad helg och vann tävlingen övertygande.

 

I B-klassens HS var Micke Esbjörnsson i final och Kenny Tran i semifinal, båda fick ge sig mot Halmstads Felix Burestedt.  I DS var både Jennifer Luong och Evelina Palmqvist i semfinal. I HD var Johan To /Kenny Tran i semifinal. I DD spelade Jennifer Luong/Evelina Palmqvist riktigt bra , men fick ge sig i finalen mot ett Helsingborgspar.

 

I C-klassens HS krigade Andreas Luon sig fram till en semifinal.

I DS vann Johanna Magnusson tävlingen efter övertygande spel i sin C-klass debut. Sabrina Yue Wang var i semifinal. i DD C var Ruby Mahal/Anna Truong i semfinal.

 

Alla resultat från helgens tävling

hittar du på länk nedan:

AURAS_SGP_E-A-B-C.pdf

 

Bmk Aura tackar alla för en trevlig helg och 

 

Ett stort grattis till alla våra spelare !

Skribent: Mikael Lundqvist

Postadress:
BMK Aura - Badminton
Malmö BadmintonCenter, Eriksfältsgatan 30
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: 0708922729
E-post: auraungdom@hotmail.c...

Se all info