Hoppa till sidans innehåll

Blir det årets sista elitseriematch eller finns det mer krut att hämta?

26 FEB 2012 23:05
Idag måndag är det dags för elitseriespel! Denna gången är det återigen Täby som står för motståndet i den andra avgörande kvartsfinalen i kampen om en semifinal plats.
  • Uppdaterad: 23 MAJ 2018 23:35

Förutsättningar är att Täby i första kvartsfinalen vann med 5-2. Enbart resultat från de två kvartsfinalerna räknas in i avgörandet om semifinalplatsen. Skulle Aura vinna med 5-2 så blir det seträkning, sedan poängräkning. 

 

Givetvis blir det en tuff utmaning att slå Täby på bortaplan (som det alltid är). Men en stor del av idrottens tjusning är just överraskningar och skall vi vinna i morgon så krävs det nog en överraskning eller två och det skall vi göra vårt bästa för att gräva fram. Aura har visat ett flertal gånger under säsongen, att om allt stämmer och flytet infinner sig så kan vi hota även de bästa lagen i serien. Så i morgon skall vi kriga och göra vårt yttersta för att hitta ett bra flyt på banan och ge Täby en ordentlig match i samtliga delmatcher. Förhoppningsvis är alla våra spelare på tårna och redo att anta utmaningen om semifinalplatsen. För är det överraskningar som krävs för att vinna, ja då är det väl överraskningar vi får bjuda på! Och inte skall vi låta oss bli för oroade av oddsen från vissa erkända badmintonbloggar...

 

Nu kör vi, SEEEEEEJ!

Skribent: Peter Kapetz

Postadress:
BMK Aura - Badminton
Malmö BadmintonCenter, Eriksfältsgatan 30
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: 0708922729
E-post: auraungdom@hotmail.c...

Se all info