Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Hem

Förlust i semifinalen

14 JUN 2021 12:08
  • Skapad: 14 JUN 2021 12:08

Tyvärr blev det förlust i semifinalen i Ligaslutspelet mot Fyrisfjädern.

Efter en kaotisk säsong med många avbrott och många diskussioner blev det ändå ett slutspel i årets Liga. För oss var resan lång och dyr, då slutspelet placerades i Umeå. Arrangemanget var dock mycket bra och Umeå ställer alltid upp med hjälpsamhet och service.

Vi kunde ställa upp med ett starkt lag, men det räckte inte riktigt denna gången mot Fyris. Jämna matcher, framförallt i damsingel, och härligt fighterhjärta från alla våra spelare. När förlusten lagt sig blev det en god middag tillsammans och under söndagen såg vi finalen i ett av hotellets konferensrum. Många diskussioner, skratt och tät spänning gjorde att dagen gick fort innan avresan hem var aktuell.

Vi nådde årets mål, semifinal, och det kan vi vara nöjda med. Nya mål, planering och utmaningar börjar redan idag, måndag. Vi ser framemot nästa säsong och hoppas liksom alla andra att idrotten kan få mer utrymme igen.

Tack till alla i klubben som hjälpt till och stöttat! Tack till alla spelare som gjort Ligan både spännande och rolig. Stämningen tillsammans gör det till något att se framemot!

//Maria M

Skribent: BMK AURA
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
BMK Aura - Badminton
Malmö BadmintonCenter, Eriksfältsgatan 30
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: 0708922729
E-post: auraungdom@hotmail.c...

Se all info