Hoppa till sidans innehåll

Ny svensk badminton sajt !

21 MAJ 2011 10:16
Bank of Badminton är en ny fräck svensk badminton sida...
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2018 11:48

missa den inte !

 Här kan du du få det senaste om badminton, på alla plan, diskutera och kommentera !!

 

Sidan har skapats av MBK:s Andy Nilsson och Kristoffer Lundqvist.

 

Länk till sidan hittar du här

 

Vi önskar ett stort lycka till !!

 

Se nedan för mer info:

Efter månader, veckor, dagar och många timmars slit är det nu dags att lansera Sveriges mest genomtänkta badmintonsida. Elitspelarna Andres Nilson och Kristoffer Lundqvist är de ansvariga och kommer att figurera med egna klipp och instruktionsvideor.

I dagsläget saknas en heltäckande badmintonsida och där kommer Bankofbadminton in.

Sidan är tänkt att vara en sida att vända sig till i alla lägen, oavsett om det handlar om regelfrågor till att läsa vad man kan förvänta sig vid nästkommande stortävling eller finna resultat från Yonex Junior Tour U13 i Sundsvall.

En annan viktig del kommer att vara instruktionsvideor där teknik, taktik, styrketräning kommer att instrueras. Tanken är att tränare oavsett nivå ska kunna ta del av videor och vidareutveckla svensk badminton.

Den närmsta tiden kommer vi noggrant följa Sudirman Cup med bland annat kontakt med spelare på plats i Kina.
Nu behöver vi ER hjälp för att bygga vidare på sidan och vi hoppas ni vill vara med och driva svensk badminton vidare. Vi ber er lägga upp nyheten om hemsidan via era kanaler, inte minst hemsidan, och föra ut sidan bland era spelare och ledare.

För mer information titta in på hemsidan: http://bankofbadminton.com/

Har ni några kommentarer på sidan eller vad ni skulle vilja se oss utveckla på Bankofbadminton så kontakta oss gärna på This is a mailto link
Sidan är till för allas skull och att NI hjälper oss att skapa en fantastisk plattform är viktigt.

Tack på förhand!

Andres och Kristoffer

 

 

I natt öpnnades den interaktiva sidan Bank of badminton. Vi i MBK vill naturligtvis slå ett extra slag för sidan eftersom det är spelare från klubben som tagit inititativet till sidan. Men det är flera andra spelare som hjälpt till med mycket.

 

Eftersom undertecknad följt arbetet på nära håll vet jag att ett stort arbete lagts ner så här långt. Men det är inte bara MBK-are som lagt ner tid. Exempelvis Marcus Olofsson i Aura har varit behjälplig med vissa tekniska lösningar.

 

Själva idén föddes när tidningen Spela Badminton lades ner. Då skissade några spelare på en interaktiv sida som skulle handla enbart om badminton och som på ett sätt skulle kunna fylla det tomrum som Spela Badminton lämnade efter sig. Den skulle göras av badmintonspelare - för badmintonspelare. Ett stort arbete har redan lagts ner men det är egentligen nu arbetet börjar. Den måste uppdateras kontinuerligt för att intresset ska bibehållas. Hur intresserade är badmintonsverige av en sådan här sida? Är de villiga att bidra? Kan redaktionen hitta personer som hjälper till att skriva om ungdomsbadminton? Kommer de att lyckas hitta någon Göteborgsredaktör, Stockholmsredaktör och/eller Norrlandsredaktör?

 

Hur det än blir med den saken är det ett lovvärt inititativ som man kan hoppas mycket på. Botanisera runt på sidan. Många videoklipp och statisitiska uppgifter är redan inlagda.

 

Följ Sudirman Cup på Bank of Badminton. En intervju med Oscar Kruse gjordes före avresan i går torsdag. Och om det tekniska fungerar har Oscar och de andra spelarna lovat att lämna rapporter från Kina.

 

Länk till sidan hittar du här

Skribent: Mikael Lundqvist

Postadress:
BMK Aura - Badminton
Malmö BadmintonCenter, Eriksfältsgatan 30
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: 0708922729
E-post: auraungdom@hotmail.c...

Se all info