Hoppa till sidans innehåll

SGP 3 och Laxaträffen i Halmstad

15 DEC 2014 20:18
Petter, Tom, Johanna, Mattias och Sophie
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2018 11:47

I Elitklassen representerades Aura av Petter, Tom och Johanna.


Petter presterar bra men får se sig besegrad i andra omgången mot en av Kistas många inköpta Indoneser. Efter en lång och välspelad match vinner Sakti Kusuma med 21-16, 15-21, 21-17.
I kvartsfinalen senare på dagen lämnar Kusuma wo i singel spelet, kanske utpumpad efter Petters match men ändå inte så utpumpad än att han kan spela vidare i dubbel, märkligt!!

Tillsammans med Tom spelade Petter också dubbel. 1:a seedade paret från Kista Kusuma/Lesmana stod för motståndet. Singelspelarna från Malmö spelade bra, men kunde inte rå på slutvinnarna. Förlust med 21-18 21-16

 

Tom höll sin kvartsfinal seedning.
I första matchen mot Christoffer Johansson blev det vinst med 21-12 21-16.Andra matchen mot Skogås Fredrik Bohlin, gjorde Tom en riktigt bra match och vann med 21-11 21-10.I kvartsfinalen tog det stopp mot 1:a seedade Setyaldi Putra Wibowo, förlust med 21-13 21-11.

 

För Johannas del var det premiär i Elitklassen. I singel blev det en vinst och sedan förlust mot, ja just det, Kistas nyförvärv från Indonesien på damsidan. Johanna får väl nöja sig med att hon lyckades ta flest poäng av alla tjejer mot Hera Desi i turneringen, 10-21, 8-21.
I damdubbel tillsammans med Emma Karlsson Älmhult blev det en semifinalplats. Det låter ju som en bra prestation, och det var det kanske men det krävdes bara en seger för att ta sig dit! Synd att svenska Elitturneringar inte lockar fler damdubbelspelare.  
I semifinalen blev återigen Hera Desi för svår, denna gång tillsammans med Cecilia Bjuner

 

I Laxaträffen spelade Mattias och Sophie

 

Mattias förlorade de två första matcherna i poolen, men spelade upp sig och vann sista matchen på ett snyggt sätt. Tyvärr räckte det inte för avancemang.

 

Sophie spelade stabilt och bra och vann alla sina matcher i poolen. I första slutspelsmatchen fortsatte det i samm stil. Vinst mot Oskarströms Ebba Rasmusson. Men i kvartsfinalen blev det tyvärr förlust. 

Skribent: BMK AURA

Postadress:
BMK Aura - Badminton
Malmö BadmintonCenter, Eriksfältsgatan 30
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: 0708922729
E-post: auraungdom@hotmail.c...

Se all info