Hoppa till sidans innehåll

Vinst mot Carlskrona!

29 NOV 2011 22:45
Mitt tips slog in. 4-3 kändes till slut riktigt bra, men inledningen såg allt annat än bra ut.
  • Skapad: 29 NOV 2011 22:45

Senast vi mötte Carlskrona blev det vinst i HD1. Denna gången var vi inte ens nära. Otroligt nervöst från Petter och Jonathan som tidigare spelat så övertygande i serien.

Jennie och Seidi gjorde däremot en bra insats. Små detaljer gjorde ändå att det blev förlust efter två riktigt jämna set.

0-2 skulle det inte stå på resultattavlan efter de första matcherna, men inte mycket att göra åt i efterhand. Filip och JC vände på tillställningen när dom säkert spelade hem HD2. Det var inget skönspel utan en gedigen arbetsinsats. Filip bygger upp och JC avgör med storsläggan.

Matilda visade upp jättefint singelspel och det var vad man hoppats på nu när hon fick förtroende att spela singel. Frida Mattsson visade prov på bra singelspel i helgen, men hon hängde inte med i Matildas tempo denna kväll.

Nu ser det bättre ut. 2-2. Skulle Petter kunna rubba Magnus Sahlberg och ge hemmalaget ledning? Nä, inte alls. Petter var inte alls med i början på seten och sen kunde han inte, trots bra spel, komma ikapp. 2-3.

Jacob utjämnar till 3-3 genom att besegra Linus Conrad. Efter en lite tveksam start får Jacob fart på fötterna och sen är det spel mot ett mål.

Avgörandet blir i Mixed. Jonathan/Jennie börjar bra och vinner första set. Men Emelie och Dennis spelar upp sig i andra som de vinner. Mycket tack vare fem missade servar från Aura paret. Det håller inte i elit-serien.

Kvällens första golden set känns vid 0-0 inte bra med andra setet i färskt minne, men Jonathan tar tag i händelserna med en hel serie distinkta, vinnande slag. Poängen flyter in och det känns som om Jennie och Jonathan kontrollerar händelserna. När dom sen börjar slå servarna på Dennis där det gör nytta är segern i hamn.

 

4-3 känns återigen mycket bra. Efter en tung start är det helt ok! Lite säkrare mark i tabellen och framför allt ytterligare en seger.

 

Jag vill inte verka tjatig, men nu tog vi dom igen!

Skribent: PO Nilsson

Postadress:
BMK Aura - Badminton
Malmö BadmintonCenter, Eriksfältsgatan 30
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: 0708922729
E-post: auraungdom@hotmail.c...

Se all info